This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Wednesday, May 6, 2009

blurrrrr

pagi2 aku blurr. ditambah sedikit tension ngan orang yang psycho. tah sape2 tah. biakan la. buat keje pon slow. lapa. nk g kdai beli roti, tak0t. psycho tu kate aku sentiasa dalam pemerhatian die. eeeee.... horror man! geram je rase tah sape2 leh dapat no fon aku msg call kaco2. ahhh.. abaikan. malas nk pk. jangan dilayan.dah!


.
.
.
.


setengah jam lagi nk kelas. bahan x print lagi. xde idea da ni nk bohong ape kat kelas nti. emmm... okla last choice. carik video related to subject. leh buat student sume xngantok atleast. eheh.. da dapat carik kat youtube. tp xreti nak donlod lak. call my hero. huhu. naseb bek die pandai buat. maseyh kekasehh~

cepat2. lagi 5 minit. print handout, fotostat, call ketua kelas soh teman nek atas. takot nk jalan sesorang g kelas..eheh..



. . . . . kelas. . . . . . .



yeeyy!! kelas da abes.tah ape2 aku bohong budak2 dalam kelas tu. sooo bluur today.cam lalok pon ade. lapo!! makan2. on the way pg kedai mamak, jumpe ngan guard Param. cakap kat die nk number fon sume guard yang keje kat cni. konon je utk revision kitorg. padehal nk tgk no sape si psycho neh. lame lak Param ni tulih2. g tapau food dulu...

balik je dari mamak, HAHHA!!

KAN BETOL AKU DA AGAK DA MAMAT TUH LA YANG PSYCHO CALL N MSG AKU TIAP2 MALAM. BUDOHHH!!!

haaa..... aku da dapat ko, so esok tunggu jela tindakan susulan dari atasan. aku da agak da. somthing wrong wif dis ppl. len macam je if aku lalu sebelah die. peghasan aku suke die. yek! yek!!!

mmg betolla org cakap. berbuat baik pon kene berpada. buat jahat jangan sekali. buat banyak2 kali ;p.refresh balik, selame ni aku cam bek gak la cakap ngan die. bukan bek sgt pon, just mmg cara aku canggitu. selameni aku pk jangan pandang rendah n hormat orang walaupon die adalah seorang penyapu sampah. tapi da kalu jadik cam ni, wah2 ... lebih eh engko! eventho da ugut2 pon leh die buat selambe. siap kate aku jual mahal. geram!!


blah la lu psycho!!


haha. lega. xde pape pon bende ni act. gangguan makhluk tebal xde da halus2 neh.hehe. mamat psycho! nk cite dtail kat cni mmg xsempat. lagi pon mesti kamu2 pembaca sume rase cam ini adalah tidak la sebig deal mane kan? tapi bagi aku cukup mengganggu hidup aku di tempat keje. eeee... psycho!!

okla. nantikan laporan esok. dimana psycho mungkin ditangkap atau dilepaskan. so, stay tune!!

=)

4 comments:

si bunget'z nikky said...

pe maksud komen tuh?hahahaha

aDam ra'Uf said...

hope x terlepas kali neh
perlu take serious
oriat~

haslinda said...

wahhhh...mmg phsyco abis la mamat guard ni...pe lagi hantar ke muka pengadilan...hahaha ;)

a'a nazzirah said...

komen ape ye nik? saya kurang jelas dengan soalan anda.

yupp.perlu diambil tindakan sbb da menganggu dan menggugat keselamatan ditempat kereje.yeahh.. safety and health in workplace..praktikkan tu =)