This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Tuesday, May 19, 2009

updates saje :)

sekian lama tidak menaip. hari ini kembali :)
bukan sbb ape. sudah mula sibuk dengan bende2 documentation, class, exam bebudak ni lagih..
yang sebenarnye aku tidak ade topik nk diceritekan di blog ini.hehe..
rimasla buat document ni. dah la leceh dan banyak. then due date end of june. sempat ke agak nye eh.. tah lee. buat je~


semalam dapat invitation adek abg syed kawen. 2 orang lagih tu. xtau lagi bole pegi ke x cos koje hari sabtu. semalam baru je pas kene marah ngan mr.chow pasal aku asek amek cuti.
hah! lantak aku la. aku cuti pon potong gaji. bukan ko rugik pon. aku yg akan diimplement untuk confirmation nti. ko sebok2 buat ape.ko hengat aku teringin sgt ke keje kat cni!


hisshh!! rimas!


ok dah. semalam jugak nik ajak g bercuti. uishh..mmg aku nk join. cume aku rase tarikh yang diusulkan tu kurang sesuai memandangkan next month aku akan sedikit pokai. emmhhh.
xtau la cemmane nti. hope zach plan julai pnye. leh lepaks bersame kengkawan yang kunon2nye masing2 da nk kawen.kikiki...


pe lagi ekk..ouh, jgn salah sangke. aku menulis ni bukannye aku free,membuang masa, tapi aku da ketandusan idea. tnga buat koje td bole lak tenet slow. baru jumpe bahan. tapi dok x bole bukak. redha je la.. so, typing2 blog.kahkah..

errr...xtau da nk tulih pasai apa. crious aku da ketandusan idea waktu2 cenggini. bosan je kan.


haaaa!!!!

esok aku cuti!!!!!!
yeayyyy!!!
:D


hehe.act, g anto adik aku ke interview kat Institut Perguruan Bahasa Melayu. sebelah UM tu je. nk jadik ce'egu katenye.hihi.hope sgt la die dapat. kurang sket org kat rumah.kiki ;p

.
.
.
.
.

insya allah kalau de rezeki, minggu ni ade bende menarik akan menjadi part of me :) hehe.. hope diluluskan~

dah la.penat merepek. aku tau. bosan jeee... adeh! lapa plak. jom lunch!

yum yum.. bye!!

2 comments:

si bunget'z nikky said...

uishhhh~~ name ak lak di mention kat sini~~ hahaha...aku ker zach ha kawaen dulu???cube teke~~~ nge3...tp lg afdhal a'a kawen dulu kan?????

a'a nazzirah said...

ha ha.
ko le dulu.asek dok nyebut kawen jeeehh.kiki
make sure tau plan betoi2. aku kalau sampai ke tahap kemampuan yang ok, aku jo-in.hehe