This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Wednesday, June 10, 2009

ikot resmi padi " diam-diam berisi ". jangan diikut resmi tin tin kosong yang kuat berbunyi tapi hakikatnye kosong tiada isi :)

hari yang penuh ketiadaaan mood untuk bekerja.
byk keje tapi x terusik lagi.

so, blogging :)

rase da lame x blog. yup. byk bende yang perlu diuruskan di luar sana berbanding dok menaip blog yang belum tentu ade pembacanya. namun, tidak mengapalah kerana ini hanyalah coretan buat sang aku yang jika suka suka mahu menulis.. hehe

kerja: kene cari yang terbaru dalam tempoh secepat mungkin. kerana perlu ada back up plan. takot tinggal aku sorang je kat cni nti. orang len blah, aku pon nk blahh..hihi. rase2 macam da nk burst je ni dok kat cni. dah! bosan cakap pasal tempat keje ni :\

next topic is about thought. emmm.. aku tak paham la kenape ade jugak orang yang suke serang serang dok ngutok ni. dorang nk ape pon aku tak paham.. tak tau nk buat ape da. nak marah balik, xboleh nti nampak kebudak budakan. dah tegor, jadi bahan plak. nak senyap, de pihak yang x puas hati. so, ape jalan penyelesaiannye?

senyap je kot. layan pon buat kite sakit hati yang sedangkan bagi merekemereke, bende tu semue adalah bahan lawak. biarkan la mereke dengan dunia mereke. dorang tnga de problem kot. maybe~ ini masa mereke untuk mengutok, membahan orang dan sebagainya. yang penting, kita happy dekat cni. mungkin mereke jeless kot? hihi.. silent is brilliant right..?

yes I am optimistic. so wut!

do i look like i care??!
hihi..

2 comments:

Akmar Anuar said...

a'a...senyap je..
diam itu lebih baik dari kita maki hamun orang yg tak paham bahase..

ok nape saye mcm pretend tau prob a'a ni kan?? wahahaha

=P

sy pernah lalui dan ape yg saye tau, kte senyap je...bior die 'main' sorang...padan muke!

saye bace blog a'a lah!!
kadang2 je jadi silent reader..muahahaha :D

a'a nazzirah said...

alaaa.. bace je le..
nk silent pon x hape.. xkesah pon akma..
hihi. yup. senyap je pas ni..