This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Monday, May 11, 2009

minggu kelima.semester pertama

heyyaa... =)
aku sangat bz hari ini.
xsempat mahu buat ape2.fb terlalu banyak bende. crowded.
buat koje, report pasal orang gela, then ini je dapat update.
papehal pon. aku sgt jeles dengan ini.....

siap ditujukan khas pic ni utk aku ehh. ok. aku amekk..


terdapat banyak lagi dlm fb si mad syah.. wah wah wah.. mmg sengaje mau buat aku jeles. xpe2.
neway, bagi sape2 yang xtau ape yang sedang berlaku sekarang ni, ini adalah pic kawan2 se uni aku mase di UM dulu. dari 1st yer till la skang still connect n keep in touch to each other. sampai nak balik umah dulu pon sekejap2 je..hehehe. syok sgt da dok kat UM tu. mebi cos bnyak activity kitorg kut. dah la. merepek. neway, miss uni life. sanela aku develope diri, belaja itu ini, kenal org ramai, jumpe si die. eheh. nak jugakkk.kikiki ;p

ok.jompe lagi.daaaa~

2 comments:

si bunget'z nikky said...

a'a...aku pon windu uni life


windu sume2 yang penah aku buat mase blaja


ko tanak sambung blaja ker?

aku windu ko la...bila nak datang sini


jom la lepak2 same

haslinda said...

jeles gak ngn dorg...lagi sedey sbb nadia dok post kat FB, tp x ajak punnnnn ;(