This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Tuesday, May 12, 2009

ZAMAN KEMALASAN MENAIP BLOG -.-

salam. saje nk update.buat syarat je ni utk bg rakan2 notice aku update hari2 .kikiki ;p hari ni rase malas nk updat beriye. cos xde cerite menarik. ade je sebenanye tapi,,,
xpela. tunggu sampai betol2 confirm, baru publish.

skang da xbanyak ayat panjang2 aku nk tulih. xberminat. baru aku tau betapa bosannye membaca kisah hidup orang lain dengan ayat yang panjang setelah aku bace entry org2 len kat blog dorang.kiki.. tah pape, sendirik carik pasal, sendiri bosan..haha. so now aku da banyak wat point form je. if ade yg panjang2 pon, maknenye aku de bnyak cite la tu nk dikhabarkan kat sume.x pon buat2 bizi kat opis dengan menaip panjang2.ehe ;p

sedikit perkara yang aku patot buat dari last week tapi xtau camane nk stat...


pertama : soalan mid term pelajar2 VIC. xde bahan la nk refer. name pon kolej baru..
kedua : tutorial for this week. ughhh...xtau da nk buat ape. come on a. baru minggu ke lime..
ketiga : buat filing bagi segala macam subject dalam semester ni.


emm.. tu je kot. rase nye bole je buat. tapi cam xtau nk stat camane. de je bende x cukop. so, stuck. bile stuck, ape lagi. merayau la. facebooking la, bace blog laa, web sane web sini. macam2 di cariknye. yang berkaitan subjek xde plak nk dicariknye...*mengeluh*

xapela. slow2.hihi.

okla. kedengaran da pon suare ustaz izzi haji ali kat radio sebelah aku neh. memandangkan nk asar da ni. mane la kekaseh ni... xpela. sampai cni je coretan mengarots aku. len hari jompe lagi..

b4 dat, nk masukkan sedikit kata2 hikmah dari Gurukul.ehehe.


"tiada manusia yang berjaya dalam semua yang dilakukan dan kewujudan kita ini sebenarnya mesti menempuh kegagalan. yang penting janganlah menjadi lemah semasa kegagalan. kekallah berusaha ke akhir hayat..."
by cekgu rizal 12 mei 2009

yeahh..

tatass~

3 comments:

haslinda said...

wahhhh...hebat!!!!!

a'a nazzirah said...

haha. xdo bondo pon yang hebat kak..
bese2 aje..

Akmar Anuar said...

ouh...da bosan?? cube jawab tag...anda di tag!!!

http://honestdeclaration.blogspot.com/2009/05/tag-dari-roozu-dan-award-dari-asso-dan.html