This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Tuesday, May 26, 2009

tasabar tasabar... :D

hehe.. petang ni da ade aktiviti..pas balik koje of koss..

nak test drive MyVy yang gemok tuh.
ehehe.. :p

yeay!! sonoknyee rase. da de kete sendiri. yang sebenanye bukanla kete sepenuhnye aku punye.hehehe.

balik ni nk test drive, pastu nk make up kan kete tuh.. 1st skali yang paling penting kene la letak sticker P ok fine.. aku xhabes P lagi.. then sticker UM n sticker... tu je la dulu kot. nti de sticker len aku letak lagi. hehe. exited exited.. tah pape.. tu pon nk exited kan aku ni :p

nti bile free mase2 len, nk buat ni lak..

errr.. xde la exactly cam ni.. ingat nk letak purple colour. or green. green green grass one. ehe :)

lepas tu kene letak ini pulakk...

huhuee.. comeyynye.. tapi de ke jual kat melesie?? emm..


haaa.. yang ni plak nak mintak kekasih carikkan buleh takk??

jeng jengg...

nak sangat... glamour u~ hihi

okla. tu aje dulu. bende2 len akan menyusul selepas 4 bende di atas dah terlaksana. ada lagi sebenanye. step by step keyh..hehe

sungguh banyak membuang masa hari ini. sbb da siapkan keje pagi tadiiiii :) bangge dengan diri sendiri!! hihi

okla. tatass~

4 comments:

HariHaz said...

kamu adalah sangat excited!! sila bagi saya sebuah juga!!

aDam ra'Uf said...

nnt kamek beli kn semue sekli yea~
;P

Akmar Anuar said...

wah! myvi!!!
besh nyorrr!!!

a'a kawen dulu tau??? *tetibe je*

a'a nazzirah said...

zach : huhu. buleh2. pemeinan nye nk? haha

ra'uf : yey yey yeye yeye *biggrin*

akmar : huhu. bese je myvi sebenanye. eh, kawen? insyaALLAH~