This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Wednesday, June 17, 2009

post b4 pulang :)

sebelom balik dari opis. tbe2 terpikir mau ini...




tadaaaaaa..


ntah bile boley dapatnye. gantung sebijik kat umah, leh bagi terbaka sket lemak2 neh.. haihh..
kaki da gigil da lame xbagi kat punching bag ni. adoyyaii..sabau jele.. neway, tadi jijie@duke n ajim link kan hasil koje mereke. leh refer chat box. ni gamba2 nye... saje je pon nk nunjukk.. hehe...

kami. setelah di edit.



sesi sambut rebut bunge. konon konon turn org tu la if dapat bunge tu..heh



poy je akuh! haha..



haha. siap edit de dialog between mune n cameraman lagik.heh.



neway, thanks for the cameraman. gamba korang mmg cantik. cume xbanyak je. kitorang tau kitorang xcukup sporting utk posing cenggitu-cenggini pada hari itu. malu~hihihi...

ni je la utk 10 min post aku. nak balikkkkkkkkkk!!


8 comments:

Akmar Anuar said...

haha..akmar dulu2 pon nak gak benda mcm bantal peluk besa tu..nak tumbuk2 bile teringat bende yg buat kte marah....

gamba yg ade munira tu klaka ar dialod die..hahaha =p

ajim said...

gambo siapa yang dpt sambut bunga tu saya ada la... nanti saya masukan dlm colourfull.fotopages.com

jijie said...

hehe nak tgk gambo byk2 tgu album siap ok. :D

a'a nazzirah said...

ajim : huhu. mau tgk gambo itu..nti gue copet keyh. mintak izin dulu neh.hehehe

jijie : orait. waiting for dat.

ajim said...

muhakekekekek...dah upload... ambik le... no hal... :)

jijie said...

link kan blog sy ok. http://jijie.kekatu.com @ http://jijie.wordpress.com tq aa :)
ada YM x? add : mirchelp32

a'a nazzirah said...

dah link kan 1 tuh.. banyak2 x boleh sbb ni bukan papan iklan. hehe..
ym ade tapi x layan sangat laa..nti kekaseh marah ;p

ajim said...

hehehehe..kalau sape2 nak kawin nanti boleh le panggil kite org jadi photographer...InsyaAllah... banyak bende2 menarik menanti anda...www.sripengantin.co.cc