This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Saturday, June 20, 2009

yang pergi tetap pergi..

alfatihah...

.

.

.

.

.


amin amin ya rabbal alamin. moga pemergiannye dirahmati dan dicucuri Tuhan.
pagi pagi tadi patot pon rase sayu je. rupe2nye ade yang meninggal.

JEBON.. anak kuceng kesayangan aku. huuuuuuuu~
mati akibat diserang flu. kucengs laen kene gak tapi sehat da. die je yang x survive.
Jebon ni la antara kucin yang sangat active, suke maen, gigit kaki aku bile lapo, xreti simpan kuku, suke lompat lompat..comel.
die la yang selalu teman aku bile penat penat balik dari koje. rileks je landing tdo kat sebelah kadang-kadang tuh..
namun, apakan daya. yang pergi tetap pergi...


cube carik pebende yang ade dalam gambo yang gelap nihh...
hihi.. nampak tak? nampak tak?



tadaaa..
kenalkan kawan rapat Jebon. Bulat namenye.
mmg xreti posing kat depan cam.


hiihi. xde pape pon act, post yang mengade2 nak habaq kat suma kucen kesayangan aku mati pagi tadi. jngn mara aaaaa...

;p

2 comments:

Akmar Anuar said...

ala.......

kucing a'a mati???
cedey nye...
wawawawawa...akmar ske kucing oh!
aritu girlfren Kecik mati kene langgar kete..

cian kecik takder kucing len nak jadi kawan =(

a'a nazzirah said...

nak buat cemane. sakit. lalu mati...