This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Monday, July 27, 2009

rancana hari ini.

dont know why it cannot come out starting at 11 something. sakit ke?
yang lain ok je. but this fellow didn't come out. keep trying rite now but still. haihh. penat la nak tunggu... buang mase jee. lalu blogging ^,^

hehehe...

this morning i drive to the opis as usual. the morning crew phatfabes , nadia n ben disscused about the skinny thing. ha'a kan. y do ppl love skinny? as if they are very fat until they did not have curves? nanti orang nampak dari jauh.. ape tu?

tiang lampu. hahahahaa...

ok la fine. sape kate flabby cantik pon kan. but xpayah kot nak kate orang gemok is ugly and gross? huhh.. macam la caller tu cantik sangat kot. asalkan hati cantik dan baik. cukup :)

tertarik dengan phatfabes punye sentence. phatfabes mom's sentence actually.

"u better dont say bad to other ppl because at one time, the bad things will come back to u later n bite u.also it will be more bad than what u said"

menyesal lak gelakkan orang pagi tadi. xsengaje. cos kelaka sangat. emmm.. ok la insaf! hope bende tu x datang kat aku satu hari nanti. amin~ hehe. nak mintak mahap kat orang tu pon, bukan die kenal kat aku pon kan. hope die pon maaf kan aku. hissyyhh. dah la. xmo cakap orang dah. cakap diri sendiri sudaaahh.. hehe..

bosan dah buat keje kat cni, bosan asek angkat call, bosan buat keje admin, keje marketing, bosan nak layan cine gamp tuh, bukan nak berkire tapi terlalu melampau sampai rase nak marah2 aje! dulu mungkin aku saje n now the whole office pon muke ketat je pagi pagi. kikiki... bosan bosan bosan. tunggu next week je :)

rasenye sudah tiba untuk aku gilap bakat yang aku ade. dan.. bende yang aku boleh buat but xpernah nak explore n try.. emmm.. ape die tu..? tunggu. kiki. aku try dulu, dah ok baru publish kat semue yee..

ok la ngarot je. bye u ollss!!!



aiyyo. net sucks budoh hari ni. xbule berFB. lelagu lak cam cd rusak. nseb bek de twitter. de gak la hiburan. heh~

2 comments:

Akmar Anuar said...

eh kejap..a'a skrg ni kat tmpt keje lame ke baru?
konpius dah..sori2!! =(

a'a...akmar ni kan mmg x memilih kawan pon..
xkira la die kurus ke gemuk..
tapi ble tgk diri sendiri naik 3-4 kg, mmg mcm nak histeria kot..
sebab pe? sbb macam malu kalo org tau kte ni mcm overweight..cane tuh?
kalo tgk perut buncit pon dah berpeluh pk cane nak kempiskan perut nih..hehehe..

tp btol la..jgn ckp yg bukan2 kat orang len esp yg kte tak kenal..
tah2 kte sendiri yg wat bende tuh..
bagus lah entry nih...a'a ske tulis bende2 yg wat org len berpikir..

;)

a'a nazzirah said...

nyahaha. yeke buat orang berfikir akma? biasa jaa. hehe

ok la a cite satu satu k. hehe
now a dalam proses berenti kat tempat keje lame. jumaat ni last kat rawang. pas ni i'll come back to puchong. tempat di mana a penah keje sementare dulu. n of kos akan duduk sane. yang tanye pasal sewe2 tu, kat area sane la. hihi

pasal overweight tu, sape nak kan.. a pon now da overweight okke!!
hehe. dok rumah, besela. pas ni diet balik. pasal skinny2 tu sengaje je terpikir jugak kenape sampai lelaki pon boleh obses ngan kurus. if kurus ade shape ok lagi. but if kurosss gela, a xbole terime actually. hehe

ouh. bab mengate tu, sbb, a mmg suke mengate orang. n now da rase everything come back to me. hehehehe ;p