This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Monday, July 20, 2009

hehe.. kanak kanak itu mencuit hati saya..

hye rakan rakan.
terasa sudah lama tidak update. tibe tibe menjadi busy. yup. dengan kelas, prepare for finals, papers, answer scheme, student's project, preparing for the pelepasan jawatan.. ye.. saya mahu sudah berenti kerja di sini which is vverrry happy for me :)

hihi. hope for the better place. ye, semue tempat mmg ade tekanan yang tesendiri but not here. i'm not really belong here. sumpah!

hehe. so i'm on notice for about another 2 weeks here. wheeee..... after dat,
ardhmillenia, here i comeee!!!! XD

ok ok. enuf. aku tau aku sangat happy but tu la ape yang di rasakan setelah sekian lama menahan dengan orang yang rase sangat 'menjaga' kebajikan pekerjanya. huh! xtau la sampai bile kolej ni boley bertahan. but 1 thing yang aku betol betol harapkan. hope for the students right. poor them. aku pon xterdaya mana nak menolong dorang. sekadar 1 semester je yang termampu. it's ok kott.. life must goes on kan?

ok. njoy gambar gambar di bawah ini. those pics adalah project student kami yang sedang membuat presentation kepade audience berkenaan bagaimana mencuci tangan dengan betoll. yela sejak H1NI ni laa.. hehe.. saksikan siape audience mereke... sungguh comel. hihi


barisan pelajar kami semasa sesi teori bersame audience..


ini la audience nyee... hehe. cute!


tekun :)



practikel session. haha. nakal sume..

kire same same... satu, due, tige, ...........sepulohhhh

uit! mane seluar dekk? hihi

ni lagi le lebai 2 orang sangat daring u. hihihi..

zairi: dah besih tangan dikk? ade kuman lagi x?
dik kecik : xde nampak kuman pon!! ;p


pas basuh tangan pegang kasut.. yeahh kotor balik ;|

haha. macam2 gelagat dorang tadi. hehe.
ok la ini je setakat ni. njoy u olls. next time update lagi :)

2 comments:

♥ ♥ ANAIES ♥ ♥ said...

aiseh..apekah pekerjaan kamu aa??
cikgu kanak-kanak kah??
mmg comel..i like d one yg xde sluar.. tadika lg dh sexy!!!

a'a nazzirah said...

haha. dari seorang lecturer akan menceburkan diri dalam bidang consultation pulak. hehehe. gambo2 tu student kolej aku buat presentation kempen kat budak budak tadika. sangat comel okke!!
hehehe..