This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Thursday, March 18, 2010

gloomy windy thursday

amaran kepada pembaca yang berfikiran profesional. post kali ini merupakan repek seorang insan yang mengikot emosionalnya sekali sebulan juga ditambah dengan effek kakinya yang tak fully recover, kalau keluar selalu kena tinggal, jalan lembap, neneknya yang masih berada dalam hospital, keadaan kewangan yang sangat meleset, keadaan keluarga yang memerlukannya tapi dia tak terdaya sehingga menyebabkan insan ini tiada keyakinan diri....

"


sedih la rasa hari ni..sme rase tak kena. itu ini tak kene...

damn..rasa macam kawan kawan sume dah takde. dulu asalkan weekend je mesti ade plan nak buat itu ini dengan kawan kawan. paling kurang lepak um tgk dorang training je. sekarang, kawan kawan pon maybe dah bosan and give up dok asek panggil join itu ini but the end aku yang tak join. ingtkan pengorbanan yang aku buat ni berbaloi tapi lagi menyeksakan aku adelah! tak suke la this feeling.. fine, ada orang cakap, kalau dah komited dalam sesuatu relationship, mesti perlukan pengorbanan. and yes, i learn and apply it. day by day, pendapat mengenai berkawan disamping a special relationship berjaya aku buang sikit demi sedikit..but now? what happen??

hilang kawan,lost contact semata mata nak jaga hati orang yang end up nye jadi macam ni. shit la!! serius rasa bodoh kenape aku biarkan bende ni jadi...banyak kali dah bende ni happen. tak kesah la kat sape2..but yeah, lain orang, lain pendekatannya. so, this time the most terrible feeling that i ever had sbb ssh nak get rid of. shit tau takkkk!!!!






:(



tarikk nafasssss....fuhhhhhhh~

fuh! dah lame tak meluahkan kate2 kesat dalam blog ni. ni pon kira dah tertapis. nasib la sape2 yang terkena or terasa. dah tak rase nak menjaga hari orang dah kalau end up hati aku yang sakit! and now, bukan niat nak tarik perhatian sape2 or nak membuka pekung sape2..cuma, terasa takde kawan nak dibincang kan pasal hal ni. yes, i'm alone now. ouhh.. sangat damn ok!!

i'm pretty sure that this feeling happened to everybody who's in a relationship. but aku rase macam bullshit je! mals nak layan!! mungkin cara terbaik kena amik remeh je sume hal ni? emm..no,its not me. i have to take it otherwise 'that particular thing' is not mine kan? why la this happen to me.

sehabis baik meluahkan segalanya kepada tuhan. tapi aku pon manusia biasa yang akan sedih jika hatinya diusik..wuuwuwuuu..sedih siot!!!!


ok dah. lega siket! sape2 terase or what so ever, padan muke! n to frens yang ade events or what so ever, call me..nak join!!!!

4 comments:

haslinda said...

hohoho...sungguh terasa....

a'a nazzirah said...

ape akak terasa pulakkk.. jom kak lepak!!

sweetlabyrinth said...

aku ada whatt.. HAA SOMBONG NGAN AKU PLAK EAA!!

a'a nazzirah said...

hehe. ok zach kawan ku terchentaaa :*
haa.. kan dah kene. hihi :p