This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Friday, April 10, 2009

Rugi.. rugi..

hype!!

hari ini sangat sibuk menyibukkan diri dengan lesson plan dan of kos asek dok mencari2 blog yang menarik untuk menjadi bahan penghibur aku di waktu kerja yg kadang2 mengantukkan ini..


rugi je rase da lanjut usia baru tau ini menatang blog..xpe2.. xmasuk neraka pon..haha
cume lambat tau sources@ gudang@ gedung pelbagai ilmu tapi dalam bentuk klaka,casual dan relaks..xde la berat kepale nk bace buku melambak tuhh. lagi2 la da sifat aku ni sedikit allergik ngan menatang yang dikenali sebagai buku.siap bole buat obat tdo ;pp esp buku sejarah..hihi..


okla.nk cont melayari dan melawat blog2 org.opss....bukan nk bz body ok. nk luaskan view dan thought aku yg sempit neh :>


gtg.peace!!

1 comment:

si bunget'z nikky said...

aku mg salu salahkan diri aku, dalam ape keadaan pon,lau ko nk tahu..tu la aku....ak tau die time aku seadanya...tapi kali ni ak mg bengang...aku tau la die ade paper exam lusa...tp lau msg ak tak balas lansung mang la menaikkan kemarahan aku..aku tanak wat hal ngn die, sebab die nk exam, tapi at least gtau la,nk study ke ape ke....tah la a....mls da nk layan....bia je la...peduli ape aku, ko pon tahu kan aku ni jenis yang suke ignore orang, lau die nk aku wat camtu kat die, okay fine...boley...aku leh wat camtu,aku da malas nk fikir da....buat sakit kepala aku je...da la aku bz minggu ni n weeken ni, minggu depan pon aku bz...biakan je la die tu, die ngn dunia die....