This is she

My photo
selangor, Malaysia
rambling is her new activities lately..so, just let's her do the talking..

Friday, October 16, 2009

jumat haghi bebahagiooo :)


hello n hai to all. heh. i know that is not suppose to be hater but 'hello haters!' hihi ;p
okla. sengaje ingin buat post kali ni sesi muhasabah diri sendiri :)
aku tau aku mulut jahat, but not that longkang okke!
aku tau aku suke cakap lepas, tapi hati baikk tauu
aku tau aku selalu buat salah, kat semue orang sekeliling aku esp HIM
aku tau aku kadang-kadang xsedar yang aku tenga buat salah, yang kadang2 sengaje buat salah ;p
aku tau aku ni tak perfect, buat salah sane sini...

jadi, sempena hari jumaat yang mulia ni, aku nak meminta maaf la atas kesilapan aku yang penah aku buat kat korang korang sekalian. tak kesah la sape sape pon. and aku pon dah niat nak maafkan semueee orang kat atas muke bumi ni :)

haaaa... lega rase hatiii. hihi.. ops. ini bukan buang tebiat ke hape k. mmg dah tibe2 aku rase sudah tibe mase aku tak payah pk bende2 dendam, benci, xsuke dan sebagainyeee. cukup dengan ape yang aku ade sekarang di muka bumi ini :)

to haters, i dont mind for u to hate me because i know i can't change other people's mind. but i'm pretty sure bout foe can be frens kan. ops. not foe la. hater je :p cos i will never hate u, haters :)

ok. before i end,

HAPPY DEEPAVALI TO ALLLLSS!!! :)

2 comments:

Akmar Anuar said...

tak buang tabiat tetibe nak minta maaf..
hari2 patut minta pon kan? bukan tunggu hari raye je...hehe =p

a'a...sorry for everything!!!
selamat hari raya and happy deepavali!!! =p

a'a nazzirah said...

ehee...selamat hari raye puase dan deepavali gakkk :)